VERBOUWING HORECAPAND

Verbouwing horecapand aan het plannen? Dan zit u waarschijnlijk vol ideeën, maar heeft u ook zorgen. Wie gaat u bijvoorbeeld helpen om uw ideeën te gieten in een slim, mooi en sterk ontwerp? Waar vindt u een goede aannemer, die begrijpt waar het in de horeca om draait? Met welke kosten moet u rekening houden en hoe zorgt u ervoor dat de verbouwing van uw horecapand op tijd af is?

Wij zijn de enige horecaspecialist met een totaalaanpak in bouwbegeleiding en helpen u graag. Met een team van experts, specifiek samengesteld voor de verbouwing van úw horecapand, bieden we u een uniek totaalpakket met kennis en ervaring. We zorgen ervoor dat de verbouwing van uw horecapand probleemloos verloopt, van ontwerp tot oplevering en van interieur design tot brandveiligheid .

Neem contact met ons op

Stap 1: een begroting maken

Voordat u begint aan de verbouwing van uw horecapand wilt u natuurlijk weten wat het kost en of uw plannen haalbaar zijn binnen het beschikbare budget (lees hier meer over de kosten van een verbouwing in de horeca). Daarom beginnen we met het maken van een begroting.

Direct al in deze fase vliegen we onze specialisten in. We werken hecht samen met specialisten uit de horeca én de bouw. We betrekken bijvoorbeeld een chef als u bij de verbouwing van uw horecapand ook de keuken aanpakt. Een chef weet namelijk exact waaraan een horecakeuken moet voldoen. Onze specialisten uit de bouw weten vervolgens weer goed hoe we uw wensen kunnen realiseren binnen uw beschikbare budget. Door bijvoorbeeld slimme materiaalkeuzes te maken houden we de kwaliteit hoog en de kosten relatief laag.

Stap 2: het ontwerp

Waar we om bekend staan is onze uitzonderlijk goede voorbereiding. Dat uit zich in een getailleerde en goed doordachte begroting van de verbouwing van uw horecapand, maar ook in een 3D ontwerp. Wij helpen u om uw ideeën om te vormen tot een totaal van uitstraling, inrichting, routing en aanbod, dat helemaal laat zien waar uw zaak voor staat. Met de hulp van onze specialisten zorgen we voor slimme keuzes, qua indeling en in de keuze voor materialen. Soms zijn het hele kleine aanpassingen in het ontwerp, die een wereld van verschil kunnen maken in het dagelijks gebruik van uw hotel, restaurant of café.

Door het resultaat te gieten in een 3D ontwerp, kunt u precies zien hoe het wordt, voordat de verbouwing van uw horecapand daadwerkelijk start. Want wij weten: hoe beter de voorbereiding, hoe soepeler de uitvoering.

Stap 3: de juiste aannemer vinden

De volgende stap is het vinden van de juiste aannemer. Een aannemer die realistische prijzen hanteert en begrijpt waar het in de horeca om draait. Die ook snapt dat de overlast voor uw gasten tijdens de verbouwing van uw horecapand beperkt moet blijven.

Wij begeleidden door het hele land al meer dan 50 verbouwingen in de horeca en beschikken over een groot netwerk. We koppelen u aan de juiste aannemers en helpen u om de offertes die zij uitbrengen te beoordelen op prijs, kwaliteit en technische keuzes.

Stap 4: de verbouwing van uw horecapand

Tijdens de uitvoering van de verbouwing van uw horecapand houden we scherp toezicht, zodat alles verloopt zoals afgesproken. Op die manier realiseren we een vlotte oplevering, binnen het afgesproken budget en volgens de afgesproken planning. Zodat u uw vernieuwde horecapand snel in gebruik kunt nemen!

 

Daarom kiest u voor
De Opzichter

g
Gespecialiseerd in de horeca
Meer dan 50 verbouwingen in de horeca begeleid
C
Kostenbesparend
Beste prijsonderhandelingen, vooraf voorkomen van faalkosten
Ï
Oplevering volgens planning
Bewaakt de planning en stuurt aan óp de bouw
q
Eén aanspreekpunt
Van ontwerp tot oplevering en onderhoud

De mogelijkheden voor de verbouwing van uw horecapand met ons doorbespreken?

Neem contact met ons op

Projectmanagement
voor restaurants