Brandveiligheid

  • Stond onlangs de brandweer of gemeente bij u op de stoep en gaven zij aan dat de brandveiligheid binnen uw gebouw niet voldoende is?
  • Moet nu alles binnen een bepaalde termijn in orde zijn en weet u niet hoe u dit moet aanpakken of verhelpen met zo min mogelijk overlast en kosten?

Wij kennen als horecaspecialist de geldende wet- en regelgeving rondom brandveiligheid. We zorgen ervoor dat u binnen de aangegeven termijn aan de wet voldoet en uw medewerkers en gasten geen risico meer lopen. 

Omdat wij goed weten wat realistische prijzen zijn, zorgen wij er daarbij ook voor dat u niet teveel betaalt. Zonder dat dit ten koste gaat van de brandveiligheid uiteraard!

Neem contact met ons op

Hoe gaan wij te werk?

  1. We plannen een afspraak om uw gebouw op locatie te beoordelen.
  2. Aan de hand van de bevindingen vragen wij offertes op bij diverse partijen.
  3. Wij controleren de prijzen zodat u niet teveel betaalt.
  4. We begeleiden de uitvoering.
  5. U heeft een brandveilig pand dat voldoet aan de wet- en regelgeving en waarin uw medewerkers en gasten veilig zijn.

Begrip van waar de horeca om draait

Onze opgebouwde kennis en expertise in de horeca is groot. We lopen al jaren mee en weten dan ook exact wat minimaal nodig is voor een goede brandveiligheid. Zowel voor de bouwkundige als installatietechnische zaken.

Daarnaast kennen wij de brandveiligheidsmarkt als geen ander en kunnen we u dus goed van dienst zijn bij het opvragen van offertes en de begeleiding van de uitvoering.

Kennis van wetgeving brandveiligheid

We begrijpen ook dat het niet eenvoudig is om het zelf te doen. De wet- en regelgeving is ingewikkeld als u hier niet dagelijks mee te maken hebt. Tegelijkertijd: u bent wel zelf verantwoordelijk voor het borgen van de brandveiligheid. U moet onder meer gebruik maken van:

  • onbrandbare of brandvertragende materialen;
  • brandmeld- en ontruimingsinstallaties;
  • blusmiddelen;
  • uitgangen en vluchtroutes;
  • brandcompartimentering;
  • automatisch sluitende branddeuren;
  • een ontruimingsplan;
  • ontruimingsplattegronden;
  • een doormelding naar de regionale meldkamer.

Wij helpen u graag om snel, veilig én kostenefficiënt alles in orde te maken.

 

Daarom kiest u voor
De Opzichter

g
Gespecialiseerd in de horeca
Meer dan 50 verbouwingen in de horeca begeleid
C
Kostenbesparend
Beste prijsonderhandelingen, vooraf voorkomen van faalkosten
Ï
Oplevering volgens planning
Bewaakt de planning en stuurt aan óp de bouw
q
Eén aanspreekpunt
Van ontwerp tot oplevering en onderhoud

Direct aan de slag met brandveiligheid?

Neem contact met ons op

 Zie gecertificeerde horecapanden

Bekijk de case