Interieur design

Bij het nieuw bouwen of verbouwen van uw hotel, restaurant of café speelt het interieur design een belangrijke rol. Het is een bepalende factor in de beleving die u wilt creëren voor uw gasten. Een modern en strak interieur design geeft immers een hele andere sfeer en uitstraling dan een romantisch of landelijk interieur design.

De keuzes die u maakt luisteren daarmee nauw en dat maakt het maken van die keuzes niet bepaald makkelijker.

  • Hoe weet u welke stijl het beste past bij uw hotel, restaurant of café past?
  • Hoe vertaalt zich dat in keuze voor materialen, verlichting en meubels?
  • Hoe komt dat er als totaalplaatje uit te zien?

Daarom gaan we met u stap-voor-stap aan de slag en pakken we dat heel visueel aan, zodat u exact weet wat u kunt verwachten van het eindresultaat.

Neem contact met ons op

1. Oriëntatiegesprek

1. Oriëntatiegesprek

Uw interieur design wordt door ons altijd op maat gemaakt. Tijdens het oriëntatiegesprek bespreken we uw wensen, waarna wij de eerste schetsen en ideeën op papier zetten. Aan de hand van deze schetsen kiezen we de stijl voor uw interieur design en richting die u op wilt.

2. Schetsontwerp

2. Schetsontwerp

Heeft u de gewenste stijl gekozen, dan volgt het schetsontwerp van uw interieur design. Daarin werken wij de  besproken ideeën uit in een 2D en/of 3D tekening. U ontvangt deze samen met een moodboard in de vorm van een A3 boek.

3. Voorlopig ontwerp

3. Voorlopig ontwerp

Na het schetsontwerp volgt het voorlopig ontwerp van uw interieur design. Dit gaat voornamelijk om de ruimtelijke indeling, maar we doen in deze fase ook de eerste verlichtings- en meubelvoorstellen. Aan de hand van deze (voorlopige) besluiten beginnen wij met het opzetten van een 3D model, zodat u een compleet beeld krijgt van het eindresultaat van uw interieur design.

4. Definitief ontwerp

4. Definitief ontwerp

Dan volgt het definitief ontwerp. Het ontwerp van uw interieur design gaat de laatste fase in, we stemmen alles tot in detail op elkaar af en werken alles uit.

We voorzien het ontwerp van werktekeningen, omschrijvingen en materiaalstaten voor de leveranciers en uitvoerende partijen. Zo kunnen zij een inzichtelijk plan aanreiken en de juiste offertes maken. Zodra de offertes binnen zijn, controleren wij of ze in samenhang zijn met uw budget. Als alles correct is adviseren we u over de keuze van de uitvoerende partijen.

5. Uitvoering

5. Uitvoering

We begeleiden vervolgens ook de realisatie van uw interieur design tot in detail. De uitvoering lijkt misschien eenvoudig maar is vaak een ingewikkeld en arbeidsintensief proces. Wij geven sturing aan dit proces en houden er toezicht op dat alles binnen de planning en binnen uw budget wordt gerealiseerd.

Meer weten over de mogelijkheden voor uw interieur design?

Neem contact met ons op

Interieur
design