Onderhoud
meerjarenonderhoudsplan, MJOP

Wilt u weten wat de toekomstige onderhoudskosten zijn van uw hotel, restaurant of café? En voorkomen dat u voor onverwachte, grote uitgaven komt te staan? Wij geven u helder inzicht in uw onderhoudskosten op de korte én de lange termijn met een meerjarenonderhoudsplan (MJOP).

Of het nu gaat om de uitstraling van uw hotel, restaurant of café, het binnenklimaat of energiebesparing, de bouwkosten bedragen over de gehele levensduur van uw pand gemiddeld ‘maar’ 25%.

Dat betekent dat de exploitatiekosten gemiddeld 75% bedragen en u hierin dus ook de grootste besparing kunt realiseren. Door de werking van uw installaties optimaal te houden bijvoorbeeld. Door onderhoud op het juiste moment te plannen en te kiezen voor de juiste materialen. Onderhoud aan uw pand verdient zich op die manier 100% terug. Wij helpen u hier graag bij.

Neem contact met ons op

Waarom een MJOP ?

Voor het succes van uw hotel, restaurant of café is het van belang dat het totaalplaatje blijft kloppen. De uitstraling en hoe mooi en netjes uw gebouw eruit ziet. Het is dus ook van grote waarde (ook als het gaat om de marktwaarde van uw pand) dat voorzieningen altijd goed werken en uw gebouw op de juiste manier onderhouden wordt.

Het meerjarenonderhoudsplan vormt de leidraad om hierin de juiste strategische beslissingen te nemen. Het helpt u om het te voeren onderhoudsbeleid op de toekomstige onderhoudskosten af te stemmen. Een gedegen onderhoudsplanning voorkomt daarnaast onverwachte uitgaven.

Hoe gaan wij te werk?

Elk gebouw is uniek, daarom is het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan altijd maatwerk.

  1. We starten met een intakegesprek met uw gebouwbeheerder en/of contactpersoon. Zo leren wij de ins en outs van uw gebouw kennen en kunnen we ons verdiepen in de daarbij behorende documentatie.
  2. Vervolgens inspecteren we uw gebouw bouwkundig volgens NEN2767, stellen we het MJOP op en komen we dat bij u toelichten.
  3. Desgewenst helpen wij u ook bij de uitvoering van het MJOP. Wij geven sturing aan dit proces en houden er toezicht op dat alles binnen de planning en binnen uw budget wordt gerealiseerd.

Onderhoud verdient zich 100% terug

Wij adviseren u om uw meerjarenonderhoudsplan elke drie jaar te herzien. Door deze periodieke update kunnen werkzaamheden naar voren of naar achteren worden geschoven en kunt u vroegtijdig budget vrij maken. Houd u uw pand op die manier mooi, netjes en met goed werkende voorzieningen, dan verdient onderhoud zich 100% terug!

 

Daarom kiest u voor
De Opzichter

g
Gespecialiseerd in de horeca
Meer dan 50 verbouwingen in de horeca begeleid
C
Kostenbesparend
Beste prijsonderhandelingen, vooraf voorkomen van faalkosten
Ï
Oplevering volgens planning
Bewaakt de planning en stuurt aan óp de bouw
q
Eén aanspreekpunt
Van ontwerp tot oplevering en onderhoud

Direct aan de slag?

Neem contact met ons op

Onderhoud