Projectmanagement
voor cafés

Het succes van uw café is van veel factoren afhankelijk, maar de sfeer en de beleving die uw gasten ervaren is zonder meer cruciaal. De uitstraling van uw café - de inrichting, materialen, kleuren - is daarbij net zo belangrijk als uw aanbod, de muziek en de bediening. Het totaalplaatje moet kloppen. En blijven kloppen.

Het is dus van grote waarde dat uw café een unieke uitstraling heeft en er altijd goed uitziet, voorzieningen werken en uw gebouw op de juiste manier onderhouden wordt. Wij kunnen u hierbij van A tot Z ondersteunen.

Neem contact met ons op

Slimme aanpak, lagere kosten

Voor het succes van uw café of bar is een sterk concept onmisbaar. Wij helpen u om uw ideeën om te vormen tot een totaal van uitstraling, inrichting, routing en aanbod dat op een unieke manier laat zien waar uw zaak voor staat. We lopen al heel wat jaren mee in de horeca. Daardoor begrijpen we hoe cafés en bars worden gebruikt. We weten waar oplossingen aan moeten voldoen en dat één ding altijd voorop staat, uw gast.

Visualiseren van uw ideeën

We hebben daarnaast uitgebreide kennis van wat bouwtechnisch mogelijk is, wat realistische prijzen zijn en welke materialen waarvoor geschikt zijn. Zo komen we tot slimme, optimale oplossingen voor u en uw gasten. Door de plannen te visualiseren in 3D modellen weet u als opdrachtgever daarnaast exact wat u kunt verwachten.

Uw rechterhand op de bouw 

Na het uitwerken van uw plannen vragen we voor u offertes op bij uitvoerders waar wij (of uzelf) goede ervaringen mee hebben. We onderhandelen voor u de beste prijs en begeleiden vervolgens ook het hele bouwproces. Zo voorkomen we dat u achteraf voor verrassingen komt te staan en zorgen we ervoor dat uw project volgens planning en binnen uw budget wordt opgeleverd.

Concept, uitvoering en onderhoud

We helpen u graag bij:

  • Het maken van het ontwerp voor het exterieur en interieur.
  • Alle keuzes die daarbij komen kijken, zoals de materiaalkeuzes.
  • Maatregelen die nodig zijn voor brandveiligheid.
  • Het selecteren van de juiste uitvoerders.
  • Het onderhandelen van de beste prijs.
  • Toezicht houden op uitvoering binnen planning en budget.
  • Het maken voor een meerjarenonderhoudsplan.
  • Tijdige uitvoering van het onderhoud.
 

Daarom kiest u voor
De Opzichter

g
Gespecialiseerd in de horeca
Meer dan 50 verbouwingen in de horeca begeleid
C
Kostenbesparend
Beste prijsonderhandelingen, vooraf voorkomen van faalkosten
Ï
Oplevering volgens planning
Bewaakt de planning en stuurt aan óp de bouw
q
Eén aanspreekpunt
Van ontwerp tot oplevering en onderhoud

Projectmanagement
voor cafés