Projectmanagement
voor hotels

Als hotelier bent u bekend met alle aspecten van de horeca. U beschikt naast hotelkamers immers over een restaurant, bar, vergaderzalen en/of wellness. Voor het succes van uw hotel is het cruciaal dat al die voorzieningen goed op elkaar zijn afgestemd. En dat alle ruimtes zijn doorontwikkeld volgens een sterk concept. Wij helpen u hier graag bij.

Met een team dat bestaat uit een hotelier, chef, bouwbegeleider, designer, brandpreventiespecialist en BIM-modelleur bieden we u een uniek totaalpakket aan met kennis en ervaring. Wij smeden uw ideeën tot een totaalconcept, inclusief ontwerp voor uw gebouw. Alles nemen we daarin mee, ook de capaciteit van de keuken, couverts en opslagen. Wij weten als geen ander aan welke eisen u moet voldoen.

Neem contact met ons op

Helderheid van begin tot eind

We vinden het belangrijk dat u altijd weet waar u aan toe bent. Daarom zijn we heel open over de kosten en doen we desgewenst voor u een haalbaarheidsonderzoek. En door de plannen te visualiseren in 3D modellen weet u als opdrachtgever exact wat u kunt verwachten van het uiteindelijke resultaat.

Optimale prijs/kwaliteitverhouding 

In het ontwerpproces zoeken we vanaf de eerste schets naar een heldere structuur en een optimale prijs-kwaliteitverhouding. We kiezen de materialen kostenbewust, waarbij we natuurlijk ook rekening houden met de onderhoudskosten op de langere termijn. Zo weten we de ruimtes, ondanks de vaak krappe budgetten, een aangenaam rijke uitstraling te geven.

Oog voor de lange termijn

De exploitatiekosten worden vaak onderschat bij de ontwikkeling van het hotel. Doordat we vanaf de tekentafel betrokken zijn, kunnen we meebeslissen over duurzame materialen, energie- en waterbesparingen en een gezond binnenmilieu. En omdat we bij alle keuzes nadenken over de lange termijn, kiezen we bijvoorbeeld alleen voor materialen die jarenlang voorradig blijven. Zodat u geen hoge kosten maakt en uw hotelkamer snel weer kunt verhuren als iets aan vervanging toe is.

Uw rechterhand op de bouw 

Na het uitwerken van uw plannen vragen we voor u offertes op bij uitvoerders waar wij (of uzelf) goede ervaringen mee hebben. We onderhandelen voor u de beste prijs en begeleiden vervolgens ook het hele bouwproces. Zo voorkomen we dat u achteraf voor verrassingen komt te staan en zorgen we ervoor dat uw project volgens planning en binnen uw budget wordt opgeleverd.

 

Daarom kiest u voor
De Opzichter

g
Gespecialiseerd in de horeca
Meer dan 50 verbouwingen in de horeca begeleid
C
Kostenbesparend
Beste prijsonderhandelingen, vooraf voorkomen van faalkosten
Ï
Oplevering volgens planning
Bewaakt de planning en stuurt aan óp de bouw
q
Eén aanspreekpunt
Van ontwerp tot oplevering en onderhoud

Projectmanagement
voor hotels