Projectmanagement
voor restaurants

Als u wel eens een bouwproces of verbouwing heeft meegemaakt, dan weet u: het loopt vrijwel altijd uit en kost meer dan begroot. Zeker in de horeca is dat echt een probleem, want elke dag dat een project langer duurt betekent het mislopen van inkomsten. Met onze jarenlange ervaring in de bouw én in de horeca bent u ervan verzekerd dat dit niet gebeurt.

Wij lopen al heel wat jaren mee in de horeca. Daardoor begrijpen we hoe restaurants worden gebruikt. We weten waar oplossingen aan moeten voldoen en dat één ding altijd voorop staat, uw gast. We hebben daarnaast uitgebreide kennis van wat bouwtechnisch mogelijk is, wat realistische prijzen zijn en welke materialen waarvoor geschikt zijn. Zo komen we tot slimme, optimale oplossingen voor u en uw gasten, binnen het budget en de planning.

Neem contact met ons op

Een sterk concept is het begin

Voor het succes van uw restaurant is een sterk concept onmisbaar. Wij helpen u om uw ideeën om te vormen tot een totaal van uitstraling, inrichting, routing en aanbod dat op een unieke manier laat zien waar uw zaak voor staat. We betrekken daarbij experts uit het vak, zoals chef-kok en concept creator Edwin Sander

Visualiseren van uw ideeën

We hebben daarnaast uitgebreide kennis van wat bouwtechnisch mogelijk is, wat realistische prijzen zijn en welke materialen waarvoor geschikt zijn. Zo komen we tot slimme, optimale oplossingen voor u en uw gasten. Door de plannen te visualiseren in 3D modellen weet u als opdrachtgever daarnaast exact wat u kunt verwachten.

Begrip van waar de horeca om draait

Onze opgebouwde kennis en expertise in bouwbegeleiding in de horeca is groot. We begeleidden inmiddels meer dan 50 (ver)bouwprojecten in de horeca. We beschikken daardoor over een groot netwerk van betrouwbare partijen.

Wij weten welke uitvoerders hun werk zo doen, dat uw gasten zo min mogelijk overlast ervaren. Ook in uw regio kennen we de beste bedrijven. We weten daarnaast goed wat realistische prijzen zijn, welke materialen waarvoor geschikt zijn en welke afwerking vereist is in restaurants.

Uw rechterhand op de bouw

Na het uitwerken van uw plannen vragen we voor u offertes op bij uitvoerders waar wij (of uzelf) goede ervaringen mee hebben. We onderhandelen voor u de beste prijs en begeleiden vervolgens ook het hele bouwproces. Zo voorkomen we dat u achteraf voor verrassingen komt te staan en zorgen we ervoor dat uw project volgens planning en binnen uw budget wordt opgeleverd.

 

Daarom kiest u voor
De Opzichter

g
Gespecialiseerd in de horeca
Meer dan 50 verbouwingen in de horeca begeleid
C
Kostenbesparend
Beste prijsonderhandelingen, vooraf voorkomen van faalkosten
Ï
Oplevering volgens planning
Bewaakt de planning en stuurt aan óp de bouw
q
Eén aanspreekpunt
Van ontwerp tot oplevering en onderhoud

Projectmanagement
voor restaurants